Servicii Hidroizolatii

Hidroizolatii

Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase presupun impermeabilitate la apa, rezistenta la temperaturi negative, rezistenta sporita la agentii de mediu si stabilitate la temperaturi pozitive.

Exista doua tipuri importante de sisteme de hidroizolatii: pentru terase circulabile sau terase necirculabile si in functie de acestea se determina materialul ce trebuie aplicat, astfel ca vorbim despre hidroizolatii PVC, cu membrana hidroizolatie bituminoasa sau pe baza de rasini poliuretanice, iar solutiile tehnice sunt gandite si aplicate in functie de criteriile tehnice ale lucrarii.

Pentru orice tip de lucrare de hidroizolatii terase la preturi competitive este recomandata stabilirea initiala a perioadei de lucru si a complexitatii proiectului. Orice investitie inteligenta determina siguranta pentru viitor, de la servicii de hidroizolatii terasa bloc pana la hidroizolatii subsoluri si pentru intreaga integritate structurala a oricarui tip de constructie.

Suntem aici sa te ajutam cu informatii! Suna-ne acum!